Implant dentar Megagen

Despre companie

Compania Megagen Implant a fost infiintata in anul 2002 de catre un grup de chirurgi dentari cu experienta care se aflau in cautarea unui implant mai bun. Dorinta lor de a oferi solutii din ce in ce mai bune pentru pacienti continua si astazi, compania imbunatatind produsele sale in mod constant si oferind solutii ultra moderne si eficiente chiar si pentru cele mai dificile dificile cazuri.

Compania Megagen Implants a schimbat piata stomatologica lansand implanturile Rescue Short & Wide. Cercetarea extensiva a dovedit ca implanturile cu diametru mic functioneaza iar cele mai multe companii au acum in portofoliul lor atat implanturi cu diametru mic cat si implanturi cu diametru mai mare.

Gratie experientei si a departamentului de dezvoltare si cercetare, acum doi ani, Megagen Implants a lansat un produs inovativ: Implantul AnyRidge.

Implantul AnyRidge se adreseaza perfectionistilor, care nu doresc niciun compromis, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Cu ajutorul implantului AnyRidge, Megagen Implants isi doreste sa readuca emotia si arta inapoi in stomatologie.

Megagen Implants joaca un rol important pe piata stomatologica iar produsele sale revolutionare au schimbat si schimba si astazi in bine implantologia pe plan

Tipuri de implant

Implant Megagen AnyOne
Menu