Albirea Dintilor cu Enlighten Smiles | Clinicile DentoCare

De ce albirea dintilor cu Enlighten?

Sistemele normale de albire nu sunt atat de rele incat toti pacientii sa se planga de ele, dar nu sunt nici atat de bune incat toti pacientii sa fie incantati. Albirea Enlighten functioneaza de fiecare data, cu rezultate garantate care dureaza, indiferent de dieta sau obiceiuri, precum fumatul.

Albirea dintilor este una dintre cele mai usoare metode pentru infrumusetarea aspectului fizic. Indiferent daca doriti sa adaugati stralucire zambetului dumneavoastra pentru ziua nuntii sau sa va perfectionati aspectul in cadrul intalnirilor de afaceri, albirea este simpla, accesibila si sigura.

Albirea Enlighten functioneaza de fiecare data, cu rezultate garantate care dureaza, indiferent de dieta sau obiceiuri, precum fumatul.

Multi oameni spun ca se simt mai tineri dupa tratament, avand in vedere ca au sters efectele imbatranirii, cum ar fi cele de vin rosu, cafea si tigari.

Diferenta dintre Enlighten si orice alt tratament de albire este rezultatul.

Promotie pe perioada limitata - Tratament complet albire profesionala Enlighten - 1800 1200 lei

Rezerva oferta

Cat timp dureaza tratamentul?

Doua saptamani dupa ce medicul dentist va livreaza gutierele Enlighten. Acestea sunt subtiri si confortabile si trebuie purtate timp de 14 nopti consecutive, apoi in a 15-a zi trebuie sa mergeti la medicul dentist pentru cel de-al doilea tratament, care dureaza doar 40 de minute.

Cat de albi vor fi dintii?

Enlighten poate albi cu pana la 16 nuante, rezultatele pot varia, insa daca tratamentul este folosit in mod corespunzator, dintii vor fi impresionant de albi

Cat rezista?

Rezultatele tratamentului de albire Enlighten rezista pentru totdeauna, cu o intretinere foarte simpla, purtand gutierele o noapte in fiecare luna. Utilizand pasta de dinti Evo-White dupa finalizarea tratamentului de albire, rezultatele vor fi mentinute si mai mult.

Este sigur?

Absolut! Materialele folosite in tratamentul profesional de albire - Evolution 3 - au fost folosite in medicina dentara de peste 100 de ani.