Aparat Dentar Safir

Promotie

Aparat dentar safir inspire Ice Ormco

Aparat dentar fizionomic
Symetri Clear

4600 1990 lei

Rezervare Aparat Fizionomic Symetri Clear
Locatia unde doriti programare: DentoCare Sector 6 (Lujerului - Virtutii)DentoCare Coltea (Universitate)DentoCare Sector 3 (Timpuri Noi)
Nota de confidentialitate

Prin completarea acestui formular sunteti de acord cu Termeni si conditii si Politica de confidentialitate. Datele Dvs. sunt folosite doar pentru a va putea contacta si NU vor fi folosite in scopuri de marketing/publicitate sau transmise catre terti.

Aparatul dentar asigura un zambet frumos si sanatos, insa faptul ca este vizibil pe parcursul tratamentului, foarte multe persoane amana purtarea acestuia. Solutia este sa alegi un aparat dentar fizionomic!

Unul din cele mai apreciate aparate dentare, aparatul dentar safir asigura un tratament ortodontic discret si modern de corectare si repozitionare a dintilor, ce satisface toate nevoile pacientilor care se confrunta cu astfel de probleme.

Aparatul dentar safir este un aparat ortodontic fix, diferenta fiind data de materialul din care sunt compusi bracketii. Deoarece nu au compusi metalici, bracketii aparatului dentar safir pot trece total neobservati datorita transparentei acestora.

Aparatul dentar safir ofera o eficienta crescuta si rezultate optime pentru o dantura perfecta. Bracketii au o rezistenta crescuta si exercita o presiune optima pentru indreptarea rapida a danturii.

aparat dentar safir inspire Ice ormco fizionomic

Avantaje

  • Solutia ideala pentru persoanele care nu doresc un aparat dentar metalic
  • Bracketii sunt transparenti, ceea ce asigura un tratament discret.
  • Nu se coloreaza

Dezavantaje

  • Pretul este mai mare comparativ cu aparatele metalice sau ceramice
Menu