Coroana ceramica suport zirconiu - Clinica DentoCare
Un standard din punct de vedere estetic si functional la un alt nivel

Coroana ceramica pe suport de zirconiu

Promotie pe perioada limitata - 690 RON / dinte

Oferim cea mai buna calitate pentru coroanele de zirconiu deoarece sunt realizate in laboratorul de tehnica dentara prin frezare computerizata cu tehnologia CAD-CAM. Dispunem de laborator propriu dotat cu aparatura CAD-CAM de ultima generatie, dar colaboram si cu cele mai bune laboratoare de tehnica dentara din Romania.

Promotia este valabila pentru o perioada limitata. Pentru a beneficia de pretul afisat chiar si dupa ce expira promotia, rezerva oferta online apasand pe butonul "Rezerv oferta".

Rezerv oferta

Coroanele ceramice pe suport zirconiu reprezinta ultima tehnologie in materie de estetica dentara si totodata cea mai potrivita pentru a obtine un zambet alb si perfect.

Oxidul de zirconiu inlocuieste clasicul metal si constituie suportul peste care va veni dintele propriu-zis din ceramica.

Avantajul incontestabil este pe de o parte biocompatibilitatea totala cu structurile dentare si gingii; pe de alta parte, imita translucenta naturala a dintelui, lasa lumina sa patrunda prin el si astfel “dintele pus” pare atat de natural, incat uneori este dificil si pentru medici sa identifice lucrarea realizata.

Cum se realizeaza coroanele din zirconiu?

Coroana ceramica pe suport de zirconiu este obtinuta prin frezare computerizata (tehnologie CAD-CAM) a unui bloc de zirconiu dupa care se adauga straturi de ceramica, rezultatul fiind unul foarte estetic si durabil.

Etapele de realizare:

 • Pasul 1: Consultatie
 • Pasul 2: Evaluarea pastrarii vitalitatii dintelui si dupa caz tratament endodontic (in cazul in care dintele este distrus sau foarte cariat este nevoie de tratament de canal inainte de realizarea coroanei)
 • Pasul 3: In functie de gradul de distructie coronara poate fi nevoie de un dispozitiv corono-radicular (pivot).
 • Pasul 4: Prepararea dintelui prin slefuire (spre deosebire de coroanele metalo-ceramice, coroanele de zirconiu necesita o slefuire mai putin invaziva)
 • Pasul 5: Amprenarea, alegerea culorii si trimiterea catre laborator.
 • Pasul 6: Realizarea coroanei in laborator prin tehnologie CAD-CAM
 • Pasul 7: Dupa caz poate fi nevoie de o proba pentru definitivarea coroanei
 • Pasul 8: Verificarea si cimentarea coroanei pe dinte

Ce proprietati are zirconiul?

Zirconiul este un material foarte dur, de culoarea dintelui care, spre deosebire de metal, nu se toarna si nu este prelucrat manual in laborator, ci este frezat computerizat prin tehnologie CAD CAM (Computer assisted design / Computer assisted manufacturing ) – robotul tehnicii dentare fara erori.

Are un aspect estetic superior metalului, este foarte rezistent, este translucid astfel permitand luminii sa treaca prin el oferind un aspect asemanator cu dintele natural si nu in ultimul rand este perfect biocompatibil.

Calitati fizice si mecanice remarcabile: duritate, rezistenta la compresie, rezistenta la indoire, modul de elasticitate, rezistenta absoluta la coroziune, densitate extrem de mare, puritate 99,9%

Ce este tehnologia CAD-CAM?

Tehnologia CAD – Proiectare asistata de calculator implica crearea de modele definite de parametrii geometrici cu ajutorul computerului. Aceste modele apar, de obicei, pe monitorul calculatorului ca o reprezentare tridimensionala.

Sistemul CAD permite laboratorului dentar sa vizualizeze coroana dentara sub o mare varietate de reprezentari si sa testeze compatibilitatea si integrarea prin simularea conditiilor reale.

Tehnologia CAM – Fabricatie asistata de calculator utilizeaza datele de proiectare geometrice primite in urma procedurii CAD, pentru a controla masini automate. Astfel, coroana din zirconiu va avea caracteristicile identice unui dinte natural atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Avantajele coroanei ceramice pe suport de zirconiu

 • Coroana ceramica pe suport zirconiu este perfect biocompatibila si nu provoaca alergii
 • Aspect estetic superior – spre deosebire de coroana ceramica pe suport metalic, cea de zirconiu este translucida, permitand luminii sa treaca prin dinte exact ca in cazul unuia natural.
 • Coroana ceramica pe zirconiu este foarte rezistenta si face fata cu brio fortelor masticatorii. Afinitate foarte mica la placa bacteriana
 • Poate fi modelata pentru ca forma si culoarea sa fie compatibiel cu cea a dintilor pacientului
 • Ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa sau restaurarea celor incompleti
 • Coroana ceramica din pe suport zirconiu nu corodeaza, astfel incat acea linie gri cenusie de la nivelul gingiei care apare la coroanele metalo-ceramice, este inexistenta la coroanele din zirconiu.
 • Senzatiile de cald/rece, care se pot simti in cazul coroanelor metalo-ceramice, nu exista in mod normal.
 • Coroanele din zirconiu pot fi folosite oriunde in gura, atat la dintii frontali cat si al cei laterali.
 • Precizia lucrarii ceramice pe zirconiu este garantata de realizarea structurii interne de catre computer prin taierea dintr-un bloc solid de dioxid de zirconiu, frezarea computerizata a coroanei CAD CAM
 • Acomodarea cu acest tip de coroana este foarte rapida.
Un standard din punct de vedere estetic si functional la un alt nivel

Coroana ceramica pe suport de zirconiu

Oferta limitata

690 lei / coroana zirconiu

Rezerv oferta

De ce sa ne alegi pe noi?

Medici cu experieta

Materiale de cea mai buna calitate

Realizate prin frezare computerizata

Laborator de tehnica dentara ultramodern

Servicii si produse
de cea mai
buna calitate

Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata, dispunem de laborator propriu de tehnica dentara cu aparatura ultra-moderna, dar colaboram si cu cele mai mari laboratoare din tara pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate si rezultate impecabile.

Avantajele coroanelor din zirconiu
 • Aspect estetic deosebit, unu la unu cu cel al dintilor naturali
 • Rezistenta foarte buna la fortele masticatorii
 • Este perfect biocompatibila
 • Isi pastreaza aspectul in timp
 • Sunt realizate prin frezare de catre computer cu o precizie micronica
 • Realizate in laboratoare cu aparatura ultramoderna
 • Realizate din cele mai bune materiale

Toate acestea duc la rezultate estetice si functionale impecabile.

Te asteptam la consultatie!

Te asteptam la o consultatie gratuita intr-una din clinicile noastre din Bucuresti pentru a sta de vorba cu unul din medicii nostri specialisti in vederea stabilirii unui plan de tratament personalizat.

Ne puteti contacta telefonic la unul din numerele 0720 134 665 sau 0770 152 117 pentru a stabili o programare sau puteti rezerva oferta completand formularul de mai jos, si va contactam noi.

[wpgdprc "Completand acest formular, sunteti de acord cu"] Termeni si conditii si Politica de confidentialitate
Clinicile noastre

Clinica DentoCare Virtutii

Adresa: Sos. Virtutii nr. 46A, sensul de mers Lujerului - Crangasi

Clinica DentoCare Timpuri Noi

Adresa: Str. Ion Minulescu 45, zona Timpuri Noi - Nerva Traian