Implant Nobel Biocare - Implantul dentar Nr. 1 Mondial.

Nobel Biocare

Nobel Biocare este lider mondial in implantologia inovativa, oferind solutii de tratament de la cele mai simple restaurari la cele mai complexe.

Cu peste 50 de ani de experienta si inovatii, Nobel Biocare reprezinta cea mai buna solutie in implantologia dentara.

Alege implantul Nr. 1 in lume,

acum intr-un pachet avantajos!


Pachet complet Implant Nobel Biocare + Coroana Zirconiu - 7390 lei 3990 lei (850 Euro)

Pachetul contine:

- Implant dentar Nobel Biocare (pret individual: 4500 lei)

- Bont protetic (pret individual: 1200 lei)

- Platforma revolutionara On1™ Base (pret individual: 800 lei)

- Coroana ceramica pe suport de zirconiu pe implant (pret individual: 890 lei)

Rezerva oferta pentru a beneficia de pachetul de mai sus la pretul de 3990 lei (850 Euro), redus de la 7390 lei (1585 Euro)

Rezerva oferta

De ce sa alegi implanturile Nobel Biocare?

Avantajele implanturilor Nobel sunt numeroase. Fie ca vorbim despre stabilitate primara, estetica deosebita sau integrarea in tesutul osos si regenerarea acestuia, implanturile Nobel Biocare sunt solutia numarul 1 mondial cand vine vorba de restaurari dentare.

Dezvoltat dupa ani intregi de cercetari, implantul Nobel a fost conceput pentru a oferi o stabilitate excelenta chiar si in cele mai dificile cazuri, o estetica cat mai naturala iar pe termen lung osteointegrare de succes.

Gratie sistemului de ultima generatie, pozitionarea implantului poate fi ajustata in timpul inserarii pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Conceptul On1™ Base

Conceptul On1 Base este unic, Nobel Biocare fiind primii si singurii producatori de implanturi dentare care detin un astfel de sistem

Principalele avantaje

Conserva tesutul moale

Tesutul moale din jurul implantului ramane intact pe toata durata vindecarii si restaurarii protetice deoarece baza On1 ramane insurubata in implant. Toate componentele de vindecare si cele protetice vor fi adaugate peste aceasta baza.

Proceduri simplificate

Datorita baze On1, sistemele de protetica se muta de la nivelul osului, la nivelul tesutului moale. Acest lucru ajuta la simplificarea procesului de amprentare si sporeste gradul de confort al pacientului

Siguranta calitatii

On1 dispune de o montura unica, acest lucru asigura faptul ca toate produsele si accesoriile de laborator sunt originale si certificate de Nobel Biocare.

Flexibilitate

Conceptul On1 poate fi folosit pentru orice tip de implant Nobel Biocare, fie ca vorbim de NobelActive, NobelParallel sau NobelReplace

Conceptul On1™ Base in imagini