Protetica dentara – Clinicile DentoCare
coroana dentara zirconiu ceramica

Coroana Zirconiu

1200 690Lei

  • Frezare prin tehnologie CAD CAM
  • Aspect estetic natural
  • Biocompatibila

Rezerv oferta

coroana dentara zirconiu ceramica

Coroana Metalo-Ceramica

790 490Lei

  • Frezare prin tehnologie CAD CAM
  • Aspect estetic foarte bun
  • Biocompatibila

Rezerv oferta

Protetica dentara

Protetica dentara este o specializare a stomatologiei ce asigura obtinerea unei danturi echilibrate, atat estetic cat si functional

Protetica dentara analizeaza starea arcadelor dentare si a echilibrului muscular si articular si gaseste cele mai bune solutii de tratament pentru refacerea dintilor, prin lucrari fixe: fatete, coroane si punti dentare, precum si prin lucrari mobile sau mobilizabile: proteze totale sau partiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

In momentul in care un dinte nu mai poate fi salvat si este extras, spatiul lipsa poate fi completat cu o lucrare potretica (punte dentara). Lucrarea protetica este de doua tipuri:

  • lucrare protetica fixa (inlay/onlay, coroane dentare, punți dentare fixe)
  • lucrare protetica mobila (proteze scheletate, supraproteze)

Lucrari protetice fixe

coroana ceramica suport zirconiu

Coroana ceramica pe suport zirconiu

Zirconiul este o descoperire a stomatologiei moderne. Oxidul de zirconiu, datorita proprietatilor sale deosebite, este complet biocompatibil (tolerat de organismul uman), nu se corodeaza, este alb ca si culoarea dintilor naturali, este rezistent si nu este conductor termic.

Detalii
oroana metalo-ceramica

Coroana metalo-ceramica

Coroanele ceramice pe suport metalic reprezinta o imbinare a rezistentei mecanice a metalului si a calitatilor estetice ale materialului ceramic. Coroana metalo-ceramica este alcatuita dintr-o capa metalica turnata, acoperita complet sau partial de un strat de portelan

Detalii
fatete ceramice

Fatete ceramice

Ajuta la indreptarea malformatiilor dintilor frontali. Fatetele ceramice sunt niste lamele din ceramica care se aplica pe fata unuia sau mai multor dinti frontali pentru a obtine un aspect deosebit.

Detalii