Implant Dentar

Un implant dentar este, in cele mai multe cazuri, cea mai buna solutie pentru un dinte lipsa sau pentru inlocuirea unuia care nu mai poate fi salvat. Ofera un aspect natural si se simte exact ca orice alt dinte.

Implantul dentar este o piesa din titan, mai exact o radacina artificiala, care se insereaza in os la nivelul mandibulei sau al maxilarului, in locul unui dinte lipsa. Este un tratament ce are o durata de viata mare (comparativ cu alte solutii), iti reda functionalitatea masticatiei si iti asigura un zambet natural, de invidiat.

implantul dentar, bontul protetic si coroana dentara

Care sunt beneficiile unui implant dentar?

 • Durata de viata indelungata.
 • Protejezi dantura actuala. Nu intervii asupra dintilor sanatosi ca in cazul unei punti denare, unde dintii vecini trebuie slefuiti.
 • Costuri reduse comparativ cu o punte dentara clasica.
 • Interventie rapida si fara durere.
 • Redai functionalitatea danturii.

Promotii

Tipuri de implant dentar

Implant Nobel Biocare

Implantul dentar numarul 1 in lume. Nobel Biocare este lider mondial in implantologia inovativa, oferind solutii de tratament de la cele mai simple restaurari la cele mai complexe.

implant dentar nobel biocare
Implant All-on-4

Obtine o dantura fixa in doar 24 de ore, cu ajutorul sistemului de implanturi dentare All-on-4, produs de Nobel Biocare. Cea mai buna solutie pentru pacientii edentati total (fara niciun dinte).

sistem all on 4 nobel biocare dantura fixa intr-o zi
Implant INNO Cowell Medi

Implantul dentar INNO by Cowell Medi se preteaza pentru aproape orice situatie in care lipseste un dinte si reprezinta o solutie de tratament rapida, eficienta si sigura la un cost mai avantajos.

implant dentar inno

Etapele interventiei

 • Consultatia – medicul specialist implantolog va analiza starea danturii si a cavitatii bucale a pacientului, va explica detaliat ce presupune interventia si optiunile de tratament disponibile si va recomanda o radiografie dentara (CT) si analize de sange.
 • Interpretarea analizelor si rezultatelor – in urma acestora, medicul specialist implantolog va recomanda sau nu interventia chirurgicala.
 • Interventia chirurgicala – interventia se realizeaza intr-o singura zi si presupune mai multe etape, incepand cu anestezia si terminand cu inserarea implantului si coaserea gingiei.
 • Indepartarea firelor – dupa 7-10 zile de la interventie, pacientul revine pentru un control si indepartarea firelor de sutura. Dupa aceasta etapa, in unele cazuri se asteapta 3-9 luni, astfel incat implantul sa se integreze in os, iar zona sa se vindece complet.
 • Bontul de vindecare – dupa perioada de vindecare, pacientul revine in cadrul clinicii pentru atasarea bontului de vindecare.
 • Coroana dentara – ultima etapa din cadrul interventiei este etapa de protetica, in care medicul specialist protetician ia o amprenta peste implant si colaboreaza cu laboratorul de tehnica dentara pentru a realiza coroana dentara.
Menu